RSS Feed

Det kliar i renoveringsfingrarna!

0

May 11, 2015 by Stinsen

En riktigt fin dag hade vi nu i helgen när vi var i Grythyttan, med solskin, någorlunda varmt och blå himmel. Och då kom det där renoveringssuget … Mikko lekte med tanken “kanske man kan börja och göra bara ett fönster, en liten fin skiva bara…” Det är ju inte så att det inte finns att göra, och det är verkligen kul att bygga eller laga någonting – ni som har liknande projekt hemma, om än kanske inte lika stort, vet nog hur det känns!

Väl in i huset och efter en titt på termometern var det dock klart – det är för tidigt för att börja kitta. Vi behöver nog har lite fler varma dagar innan man kan öppna verkstaden igen på riktigt. Och så fick det bli så att Mikko roade sig med en av de andra återkommande uppgifter under den varma årstiden – nämligen årets första gräsklippning.

Hur som helst, så kan man ju alltid glädja sig åt hur det har varit förra året, det känns ju inte alls så länge sedan det var dags för förra årets sista fönsterrenoveringspass…

Under helgen har vi dessutom hittat lite fina gardiner till resterande fortfarande trasiga fönster i 1:a klass väntsalen, och i biljettexpeditionen, fönster på nedre våning mot spårsidan alltså. Har vi tur, så räcker det även till fönsterna i Stinsens gamla vardagsrummet, de tre fönsterna på övre våningen, som ni ser på bilden.

Ja, det kliar i fingrarna! Vi hoppas på en snart varmare vår!

Pssst… ni har väl sett att ni fram tills den 12 juni har chansen att hjälpa oss med renoveringen? Gå in på http://www.ulule.com/grythyttan-station/ för att läsa mer och för att stöda oss.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök