RSS Feed

Går det bra att ta med svamp?

0

September 11, 2014 by Stinsen

Vi fick frågan om vad man kan ta med till Marmeladbytardagen. Såklart  går det alldeles utmärkt att ta med svamp, honung, bröd och andra godsaker som ni fixat själva. Att det går bra att ta med annat än just marmelad har ni säkert redan läst i inbjudan. Har ni frågor? Kommentera här eller mejla oss på ghystation@gmail.com. Det är ju tyvärr så att det inte var världens bästa sommar för frukt och bär och därmed saft, sylt och marmelad. “Murphy strikes again”, så kan man kanske sammanfatta det. 😉

Det är inte heller så att man måste ta med ett visst antal burkar, eller ett visst antal kilo med grönsaker, bär, svamp etc.. Har du något gott du vill byta, välkommen att ta med just detta och se vad du kan få i utbyte. Det spelar alltså ingen roll om du dyker upp med en sak eller hundra alltså.

Välkommen till oss och det gamla stationshuset lördag den 20 september mellan 11 och 16! Och tänk på att det dessutom är Storloppis i kvarteret Åsen nära stationshuset, och det även på söndag!

Se kartan över området och hur du enkelt kan gå mellan Storloppisområdet Åsen, det gamla stationshuset och våra favoritställen för fika och lunch:

GhyKarta


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök