RSS Feed

Om Marmeladbytardagen 2015

0

November 7, 2015 by Stinsen

Sent omsider kommer nu en uppdatering från höstens Marmeladbytardag!

Precis som förra året bjöd vi in till att byta hemgjorda godsaker med varandra, och att fylla skafferiet. Den här gången var stationshuset öppet för alla på lördag den 5:e september.

Vädret svek en aning, det var grått och blött. Kanske en orsak till att inte så många som vi hoppats hälsade på oss denna dag. Trots att vi var få, så var det trevlig stämning. Vi tackar alla som tog sig tid att titta in, trots duggregn och grått! Speciellt tackar vi “Kloka Gumman”, Lena Trennefält, från Grythyttan och Chichi och Kjell Pettersson från Stockholm, som gjorde oss sällskap under hela dagen, precis som förra året. Ni är fantastiska, bara så ni vet!

Det var lika många besökare från Stockholm som från Grythyttan, som tog sig till stationshuset.

Bland annat fick vi besök av Roy Mårtensson och Magnus Källgren från Stockholm. Båda stöttade oss i vårens Crowdfunding-projekt, och båda är mycket järnvägsintresserade. Klart att de fick en visning av huset! Det var mycket härligt att se deras entusiasm över att få gå runt i det anrika och välbevarade huset. Det var fantastiskt roligt att ha fått möta två av våra supporters som vi tidigare inte hade träffat på riktigt!

P1010333Magnus och Roy till vänster och höger om Mikko (i mitten), med Kjell (vänster) och Per-Ola (höger). 

En annan höjdpunkt var paketet med citron-vanilj-gelé – ett bidrag från Doris Schuppe till Marmeladbytardagen. Doris har också stöttat oss med vårt Crowdfunding-projekt. Tillsammans med sin man Rainer bor hon på Mallorca, där de livnär sig bland annat på att driva ett så kallat Co-working-ställe. Är ni på semester på Mallorca, och är ni antingen tvungna eller sugna på att jobba, så ta kontakt med Doris och Rainer på Rayaworx. De ser till att ni trivs med jobbet, trots att ni kanske egentligen har semester. Hos Rayaworx kan ni hyra en trevlig plats med snabb internetuppkoppling till rimligt pris – och allt annat för att kunna få jobbet gjort helt enkelt.

P1010337Post från Mallorca!

Och det här var vårt “bytesbyte” för i år!

P1010339

 

Vi önskar er alla en trevlig höst! För våran del, så fortsätter planeringsarbete inför renoveringen under 2016, vi håller er underrättade!


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök