RSS Feed

Sammanfattning av årets renoveringssommar

0

October 1, 2015 by Stinsen

Jodå, en bit framåt kom vi med renoveringen även i år. Att vi hade sen semester i augusti betydde dock att vi inte hann med förra sommarens dubbla målningspass, ett på morgonen, ett på kvällen, utan det blev bara morgonpassen – efter att daggen torkade och innan solen nådde runt till spårsidan. Fördelen var dock i år att våra hyresgäster redan var på väg söderut. Vi slapp alltså potentiella flygattacker, eller värre, att de kände sig störda och övergav sina ungar.

Några fönster fick nytt glas och ny färg. Framförallt har stinsens gamla vardagsrum på övervåningen nu äntligen fått ljus – i form av fönster och nu till hösten även några snygga lampor.

P1010357

 

Anja passade på att måla stationshusets bokstäver på sin 40-års-dag – ett minne för livet.

IMAG0302

 

Vill du se mer vad vi hann med i år? Då ska du kika in i årets album “Renoveringssommar 2015”.

Efter att ha fått känna av skillnaden på att vara två eller fem personer, så välkomnar vi nästa år hjälpande händer. Det är avsevärt roligare att vara fler! 

Skulle du som läser vara sugen på att hjälpa oss nästa sommar under veckorna efter midsommar och i juli , så är du välkommen att höra av dig till oss här i kommentarsfältet eller via mejl på ghystation@gmail.com.

Vi vill passa på att tacka Anjas vän Bettina för hennes fantastiska hjälp denna sommar! Det blev inte bara målning av t ex dörren till pannrummet utan också otroligt god mat …. TACK!


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök