RSS Feed

Små steg inför årets renoveringssommar

0

June 6, 2016 by Stinsen

Det var länge sedan senaste uppdateringen här på hemsidan. Fast det betyder inte att inget har hänt. Tvärtom, vi förbereder inför sommarens renoveringsveckor i juli.

I maj installerade vi en inspektionslucka till i väntsalen. Vid ett ställe där vattenledningar som går till olika delar av huset möts. Detta kommer att underlätta det kommande arbetet med att inspektera befintliga delar av värmesystemet under sommaren.

Med lite tur kan vi i juli äntligen genomföra provtryckning av värmesystemets ledningar. Det beror dock lite grann på om kommunen hinner fixa vår anslutning till vattensystemet, utanför huset, i brunnen på vägen. Vid inspektion av anslutningen upptäcktes det att just den delen var trasig och måste lagas först.

Förutsatt att detta åtgärdas innan sommaren, kan vi fortsätta med våra planer för att få värme in i huset.

P1020352

Sedan har vi monterat handtag där det inte (längre) fanns. Små saker som gör skillnad!

P1020592

Inte minst har vi hunnit med att klippa gräset!

P1020657 P1020658

Nu kan sommaren komma på riktigt. Vi hoppas på fint väder även i juli, så att arbetet med att måla fasad, renovera fönster och några andra små projekt kan genomföras som vi har tänkt oss. Vi får se om Murphy är på semester, eller vad vi kommer att brottas med 😉 .

Just det – våra hyresgäster , alltså släkten tornseglare, är tillbaka och susar runt huset! En sann glädje att ha de tillbaka!

Vi önskar er en glad sommar!


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök