RSS Feed

Stationshuset Grythyttan väcker medieintresse

1

September 30, 2012 by Stinsen

Trots att vi knappt hunnit börja göra någonting konkret med renoveringen av stationshuset, så har medier redan hittat till vår blogg. Först hörde Nerikes Allehanda av sig och sedan ringde tidningen Land och ville veta mer.

Det glädjer oss otroligt mycket, framförallt när någon kontaktar oss som själv har följt diskussionen om stationshuset under alla år. Så är fallet med Birgitta Skoglund som är lokalreporter för Hälleforstrakten på Nerikes Allehanda. Birgitta vet mycket om stationshusets nutidshistoria, och hon verkade nyfiken på att se det inifrån. Precis som vi var när vi i mars för första gången fick möjlighet att titta ordentligt på stationshuset. Hon intervjuade oss och skrev en mycket fin artikel, läs gärna hela texten. Vi tackar Birgitta hjärtligt för det och ser fram emot att hålla kontakten. Kanske har vi mer att berätta om ett år.

Några veckor senare blev vi alltså kontaktade av Land, som faktiskt är en av Sveriges stora veckotidningar. De hade läst Birgittas artikel i Nerikes Allehanda och ville också skriva om stationshuset. Vi är alltså med i nummer 40/2012 – här en bild av artikeln:

 

Kanske dyker vi upp i Land också om ett år, men då vill det till att vi har hunnit en bit på väg när det gäller renoveringen av Grythyttans stationshus.


1 comment »

  1. […] Åsen, som ligger en liten promenad bort från stationshuset. Ni minns kanske, Birgitta var den som rapporterade om oss när vi köpte stationshuset 2012. Läs hennes artikel om Marmeladbytardagen (följ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök