RSS Feed

Var med på Marmeladbytardagen!

0

May 29, 2014 by Stinsen

Tillhör du de som varje år saftar, syltar och gör marmelad, och efter varje vinter finns samma sorter kvar i skafferiet? Brukar du ha grönsaker och frukt över från årets skörd? Då ska du vara med på Marmeladbytardagen i Grythyttans stationshus. Lördag den 20 september, klockan 11 – 16 händer det!

Tanken är att ha en trevlig dag på stationshuset där besökare kan umgås och byta sina hemgjorda eller hemmaodlade godsaker med varandra. Syftet är att få lite mer variation i det egna skafferiet inför den kommande vintern, och att träffa likasinnade!

Har du lust att vara med och byta dina skatter mot andras, anmäl dig via mejl till ghystation@gmail.com, så vet vi hur många platser och bord vi behöver fixa. Hör av dig senast fredag den 12 september. Alla anmälda kommer att få mer information per mejl när datumet närmar sig.

Har du inget att byta? Då är du så välkommen du med! Det går alldeles utmärkt att byta pengar mot lite smått och gott också ;) . Ta med dig kontanter, helst små sedlar och mynt.

Inbjudan med datum och tid finns på vår nya evenemangsida. Välkommen att dela nyheten med dina vänner. Ju fler vi blir, desto trevligare!

Anja & Mikko

IMAG1020 IMAG1015


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök