RSS Feed

Vi är på Platsr!

0

February 25, 2014 by Stinsen

Grythyttan Station kan numera inte bara följas på Facebook och Twitter , utan vi finns även med på Platsr – som första listade plats med historisk betydelse i Grythyttan!
Platsr är Riksantikvarieämbetets webbsajt för berättelser och minnen. Eftersom stationshuset har spelat en viktig roll i regionen en gång i tiden, tycker vi att den absolut ska vara med på denna numera nästan 5 år gamla portalen.

På platsr kan du hitta platser och händelser med historisk betydelse i just din region – och så kan du enkelt lägga till nya platser eller händelser till profiler som redan finns.

Har du någonting att berätta om Stationshuset i Grythyttan som du vill dela med oss och andra? Välkommen att antingen ta kontakt med oss, eller, varför inte skaffa ett konto på platsr och lägga till din berättelse på stationshusets profil?

Med tiden kommer vi att fylla på med bilder och annat smått och gott på stationshusets platsr-profil. Vi följer med spänning utvecklingen av portalen, aktuell information kring detta hittar man på platsr-bloggen eller Facebook-sidan.

Välkomna!


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Företag i stationshuset

Arkiv

Sök